Om Sjur


Sjur Dagestad - En litt annerledes formidler

Sjur Dagestad er en engasjerende foredragsholder, med en lidenskap for eget fag som smitter. 

Sjurs erfaring med innovasjon strekker seg tilbake til slutten av 80-tallet, da han begynte å jobbe med innovasjon i praksis. Siden den gang har han vunnet Reodorprisen, vært innovasjonssjef i Tomra, utviklingsdirektør hos Aura Gruppen, vært med på etableringen av 9 selskaper og ledet Norges største klyngeskriveprosjekt. Prosjektet resulterte i den Norske innovasjonsbibelen: Innovasjon i praksis.

Sjur har også jobbet 12 år som professor II i innovasjon. I løpet av hans tid ved NTNU ble faget hans det nest mest populære ved universitetet, og på 5 år økte studentmassen fra 15 studenter i året til 240.

Sjur har dyp innsikt i hvordan innovasjon fungerer i praktisk. Du kommer ikke langt med teori alene. Innovasjon handler om innsikt, mennesker, team, prosjektledelse, strategi og ikke minst – evnen til å snekre sammen gode forretningsmodeller.

I et foredrag med Sjur får du et uvurderlig innblikk i hvordan innovasjon fungerer i praksis, og hvordan du møter og driver endringer.

Sjur er også en lidenskapelig og fokusert samler.
Følg linken for å se hans samling:

Kontakt & booking


Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Sjur Dagestad - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.