Sjur Dagestad


Gründer, innovasjonsprofessor, forfatter, historiker og kunstner - bli inspirert av en innovasjonsekspert med en frisk tilnærming til faget!

Om Sjur


Sjur Dagestad har over 30 års erfaring innen innovasjon. Han har dype røtter fra en oppvekst i gründermiljøet, og har siden jobbet med bedriftsetablering, -utvikling og ledelse innen norsk næringsliv.

Sjurs foredrag har som mål å gi deg praktisk og konkret innsikt i innovasjon. Med sitt karismatiske vesen og dype kunnskap gir han ny giv til bedrifter som ønsker å knekke innovasjonskoden. Det er konkret, inspirerende og nyttig!

Foredrag


Når hodet er fullt av gamle tanker

Du skal ikke frykte morgendagen. Det farlige oppstår når morgendagen skapes med gårsdagens løsninger. Er det virkelig slik at forandring fryder?

Innovasjon i full bredde

Innovasjon i full bredde handler om bredden i leveransene dine. Sjur vil ta deg med på en reise nettopp i bredden...

Innovasjonsledelse i praksis

A fish stinks from the head heter det i ordtaket. Ingenting blir bedre enn ledelsen. Hvis ledelsen er detaljorientert vil man få en detaljfokusert organisasjon...

Anbefalinger


Han var dagens beste! Helt fantastisk!

Kristin Uvaag Tufte 

Kunnskapsbyen Lillestrøm

Foredraget var inspirerende og festlig!


May Britt Martinsen,

Visma Services Norge AS

Kontakt & booking


Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Sjur Dagestad - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.