Bok


Innovatører i praksis

Av Sjur Dagestad

Innovatører i praksis er verdens første tegnede innovasjonsbok. Internt kaller vi den for inspirasjonsboka etter å ha fått bøttevis med glødende tilbakemeldinger. Boka inneholder 20 norske innovasjonshistorier. Det tok oss 2 år å få boka ferdig. 6 tegnere har gjort sitt ytterste for at du skal få en faglig nytelse du ikke har opplevd før. Resultatet ble til 325 sider mellom to grønne permer.
NB! Boken passer både til rød- og hvitvin.

Martin og boblemaskinen

Av Sjur Dagestad

Martin og boblemaskinen er en barnebok for barn i alderen 5-11 år. Boken er en allaldersbok, dvs. den voksne skal lese for barnet. Sjur har lagt inn godsaker både for barnet og den voksne. Martin er en gutt på 8 år som løser svært vanskelige politioppgaver. Jeg vil advare deg på det sterkeste mot å lese denne boken. Den inneholder de råeste, farligste, mest hardkokte skurker som verden har sett.

Se bare hva Harry Brekkjern opplevde:
"Da jeg leste denne boken fikk jeg akutt purkesjokk og begynte å skjelve over hele kroppen. Jeg ble helt stum og har ennå ikke klart å snakke igjen. Heldigvis har jeg skrivemaskin," Harry Brekkjern, superskurk, nå innesperret på livstid.

Boken koster 200,- og kan kjøpes ved å kontakte Sjur via [email protected]

Sjur har også vært med å skape disse bøkene:

Lean business planning

Av Yngve Dahle, Sjur Dagested, Gunnar Alskog, Erlend Bang Abelserr

Fra forretningsplan til forretningsutvikling. «Lean Business» redefinerer forretningsplanen, fra å være et dødt dokument myntet på finansieringskilder til å inneholde de sentrale prosessene i all smidig forretningsutvikling.

Vekstbedriften

Av Yngve Dahle, Patrick Verde, Sjur Dagestad

Denne boken handler om å få en forretningsidé til å bli en lønnsom bedrift. Den gir råd, praktiske eksempler og huskelister som skal være til hjelp i vekstfasen. Boken tar for seg forretningsideen, forretningsmodellen, egenskaper ved løsningen, salg og markedsføring, støtteaktiviteter i et vekstselskap og vekst og internasjonalisering. Med litteraturliste og stikkordregister.

Kontakt & booking


Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Sjur Dagestad - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding på pris, dato og alt du måtte lure på.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.